Workshops

Homebound Souls workshops

Wanneer je besluit om deel te nemen aan de workshops heb je de keuze uit dagdeel workshops en workshops die gedurende 4 weken, wekelijks op een vaste dag plaatsvinden. Tijdens de workshop werk je samen met een groep gelijkgestemden naar jouw doel toe. Onderstaand tref je de workshops die momenteel aangeboden worden. De workshops worden in zowel Amsterdam als Rotterdam gegeven.

 FIND YOUR INNER PEACE

Deze 4 uur durende workshop is een introductie van de gelijknamige training ‘Find Your Inner Peace’. Je maakt kennis met elementen uit de training waarbij er wordt gekeken naar acceptatie, wat acceptatie voor jou betekent, welke vooroordelen er hangen aan acceptatie en wat jouw acceptatie in de weg staat.

FIND YOUR INNER PEACE (training)

Een training gericht op acceptatie. Wat moet jij accepteren om tot innerlijke rust te komen?
Wat houdt de acceptatie tegen? Met deze en meer acceptatie gerichte vragen gaan wij de diepte in tijdens de training. Ben jij er klaar voor om het onverwerkte te adresseren en te accepteren? Dit is geen monoloog, maar een interactieve training waarbij wij 4 weken met elkaar actief, productief en resultaatgericht aan de slag gaan. Wekelijks is er een samenkomst dagdeel waarin wij de week en de inzichten bespreken en de volgende stap nemen. Stapje voor stapje totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Contact opnemen met Homebound Souls

Heb jij na het lezen van de informatie nog onbeantwoorde vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. Uiteraard kun jij het formulier ook gebruiken voor het inplannen van een intake gesprek.
Let wel! Ieder behandelpakket begint met een intakegesprek.

Kvk Nr: 73454737