Losse behandelingen

Losse behandelingen van Homebound Souls

Druk druk druk, we komen alsmaar meer tijd tekort. Soms verliezen wij daarbij uit het oog hoe belangrijk het is om juist in de hectiek een moment voor onszelf te nemen. Bijna iedereen maakt zich er schuldig aan, zichzelf op de laatste plek plaatsen. Met een ontspannende en helende Reiki behandeling kom je weer helemaal tot rust en in balans. Ben je misschien gewoon nieuwsgierig naar hoe dit balans in stand te houden? Kies dan voor een healing en reading waarbij je innerlijke jou een boodschap geeft. Alles heeft onderhoud nodig, jij ook! Iedere dag hebben wij te maken met verschillende energieën van mensen. Heb jij nog geen manier gevonden om je voor andermans energie af te sluiten? Voel jij je uitgeput en futloos? Laat dan jouw aura schoonmaken. Voor jouw spiritueel oplaadmoment ben jij bij mij aan het juiste adres.

€65

Reiki

Reiki is een van oorsprong Japanse geneeswijze met als uitgangspunt de helende universele energie.

Bij een reikibehandeling dienen mijn handen als een middel om de universele helende energie over te brengen. Door de handoplegging gaat de energie daar waar deze het meest nodig is. De heling vindt plaats op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Afhankelijk van wat het lichaam nodig heeft duurt een reikibehandeling ongeveer 60 minuten.

Reiki is ook uitermate geschikt ter ontspanning! Je hoeft helemaal geen klachten etc. te hebben om baat bij een behandeling te hebben.

€50

Reading en healing

Wat wil je innerlijke ik/je wezen je vertellen.
Tijdens een reading zal er doormiddel van wezenscontact een boodschap overgebracht worden. Wat moet je horen, waar sta je in het leven, welke stappen moeten er gezet worden en wat ligt er eventueel voor je klaar. Deze vragen en alles wat verder belangrijk is zal behandeld worden.

Na de reading vindt er een korte healing plaats om de reading een plekje in je lijf te geven.

€35

Auracleansing

Gedurende ons hele leven hebben wij vele contacten met diverse mensen soms intensief en soms alleen passerend. Toch laten al deze mensen indrukken achter in ons aura veld. Indrukken die ons aura veld kunnen verzwakken en vervuilen.

Zelf zijn wij daar gedeeltelijk ook schuldig aan. Alles wat we niet in ons lichaam op kunnen slaan parkeren wij in ons aura. Een aura opfrisbeurt is daarom geen overbodige luxe. Laat jezelf in 30 minuten bevrijden van verstoringen en laat helende energie toevoegen aan je aura.

€85

Chakra’s pendelen en balanceren

Je kunt er ook voor kiezen om je chakra’s uit te laten pendelen en te laten balanceren. Tijdens deze behandeling wordt er naar de staat van je chakra’s gekeken en of deze extra energie etc. nodig hebben. Aanvullend krijg je afhankelijk van je type (na pendelen bekend) voeding en eventueel bewegingsadvies toegestuurd.

Deze behandeling duurt minimaal 40 minuten.

Contact opnemen met Homebound Souls

Heb jij na het lezen van de informatie nog onbeantwoorde vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. Uiteraard kun jij het formulier ook gebruiken voor het inplannen van een intake gesprek.
Let wel! Ieder behandelpakket begint met een intakegesprek.

Kvk Nr: 73454737